fbpx

Tredemølle test 

Topp 5 tredemøller  er i 2022

I den senere tid har det blitt stadig mer populært å trene hjemme. Mange velger derfor å investere i en tredemølle. Dette er en av de mest effektive treningsapparatene for deg som ønsker å trene kondisjon. I dag lanseres det tredemøller med mange spennende funksjoner. Du kan blant annet bruke apper for å få oversikt over treningsøktene dine.

Viktige kvaliteter hos dagens tredemøller

Før du går til anskaffelse av en tredemølle, bør du vurdere flere viktige faktorer. Prisen er selvsagt vesentlig for deg som ønsker et effektivt treningsapparat til bruk hjemme. Det er imidlertid også viktig å vurdere kriterier som både funksjoner og størrelse. Du bør få mest ut av en effektiv kondisjonsøkt, selv om du du trener hjemme.

Tredemøllens størrelse er avgjørende for deg med liten plass. Mange velger derfor en tredemølle som kan legges sammen når den ikke er i bruk. Det kan også være lurt å velge en tredemølle som viser både funksjoner, hastighet og tid på en oversiktlig skjerm mens du trener. En kraftig tredemølle passer deg som ønsker maksimalt ut av treningsøkten.

Det lanseres stadig nye treningsapparater som kan brukes til hjemmetrening. En tredemølle er et godt alternativ for deg som ønsker å ha rask tilgang til et treningsapparat. Du bør imidlertid finne en tredemølle som passer ditt bruk. Du kan velge blant et stort utvalg tredemøller. Vi har derfor valgt å presentere topp 7 tredemøller, som er tilgjengelig i dag.

·       Sole Fitness F63

·       Master Fitness T22

·       Sole Fitness F85

·       ProForm City L6

·       Abilicia TM 10

 

Sole Fitness F63 tredemølle

Sole Fitness F63 er en rimeligere tredemølle sammenlignet med andre tilsvarende modeller. Dette er en klassisk tredemølle som er utviklet for intensive løpeøkter. Sole Fitness er noe mindre enn modellen Sole Fitness F85, som er fra samme leverandør. Her får du likevel en tredemølle med mange gode kvaliteter.

Når du bruker Sole Fitness F63 kan du koble til Bluetooth. Du kan bruke både Sole app og andre treningsapper. Dette er en tredemølle som er designet for å brukes i forbindelse med hjemmetrening. Du bør da ha plass nok til å ha den stående fremme hele tiden. Tilgang til totalt 10 treningsprogrammer, bidrar til effektive løpeøkter.

Et brukervennlig LED-display på stativ

En av fordelene med tredemøllen Sole Fitness er at du får tilgang til et oversiktlig LED-display. Dette displayet er plassert øverst på stativet. Du kan derfor justere de ulike innstillingene mens du bruker tredemøllen. Dette er en funksjon som du gjerne finner på tredemøllene i mange av dagens treningssentre.

På displayet finner du raskt frem til de ulike innstillingene. Her kan du benytte hurtigknapper for å regulere både stigning og tempo. Du får også tilgang til hurtigknapper på håndtakene. Dette gjør det enklere å justere både tempo og stigning, mens du løper. Du kan justere hastigheten med intervaller fra 3 til 20 km/t.

Lagre dine treningsøkter ved bruk av Sole App

En av fordelene med Sole Fitness F63 er at du kan lagre treningsøktene dine, ved bruk av Sole App.  Tredemøllen har en holder som er tilpasset bruk av nettbrett. Du kan derfor la deg underholde av både filmer, serier og treningsvideoer. Den har også en praktisk USB-port som kan brukes til dine digitale enheter, mens du trener.

Dette er en praktisk tredemølle som har mange unike funksjoner, som er verdt å se nærmere på. Ved bruk av Bluetooth kan du bruke apper som effektivt overfører aktuelle treningsdata. Du kan derfor tilpasse treningen slik du selv ønsker. Sole Fitness F63 er derfor en innovativ tredemølle som er verdt å se nærmere på.

Fordeler med Sole Fitness F63

·       Sammenleggbar tredemølle

·       Løpebånd med justerbar stigning

·       Stillegående tredemølle med kraftig motor

·       10 forhåndsinnstilte programmer

·       Oversiktlig LED-display på stativ, med håndtak

·       Leveres med en USB-port og holder til iPad

Begrensninger med Sole Fitness F63

·       Må lagres stående i rommet

·       Hastighet på opptil 20 km/t

·       Maks belastning på 110 kg

·       Maksimal stigning på 15%

Master Fitness T22

Master Fitness T22 er en funksjonell tredemølle som skiller seg ut blant sine konkurrenter. Denne tredemøllen har både stativ, LCD-skjerm og sammenleggbar løpebane. Master Fitness T22 leveres med en kraftig motor. Løpebåndet beveger seg derfor både stabilt og jevnt, mens det er i bruk. Du kan derfor løpe med en hastighet på maksimalt 18 km/t.

Dette er en tredemølle for deg som liker å bruke stigning som en viktig funksjon under treningen. Når du bruker funksjonen stigning, kan det føles som å gå i oppoverbakke. Det er derfor ikke nødvendig å løpe for å oppnå gode resultater. Du kommer raskt i form uten at du behøver å bruke tid på å løpe i høy hastighet.

En innovativ og funksjonell LCD-skjerm

Hvis er på jakt etter en tredemølle med et stort utvalg av treningsprogrammer, bør du vurdere Master Fitness T22. Den oversiktlige LCD-skjermen viser kontinuerlige både tempo og kaloribruk. Du kan benytte deg av totalt 15 ulike treningsprogrammer. Du velger enkelt ønsket treningsprogram ved bruk av LCD-skjermen.

Stativet har også et brett med ulike hurtigknapper. Her kan du stille inn de ulike treningsprogrammene slik du ønsker. Du kan oppbevare drikkeflasken i drikkeholderen som er plassert på brettet foran LCD-skjermen. Her kan du også plassere en stående digital enhet, som eksempelvis nettbrett. Det er også plass til oppbevaring av en mobiltelefon.

En løpebane med effektiv demping

Master Fitness T22 er en kraftig tredemølle som tåler intensive løpeøkter. Løpebanen er stabil når den er i bruk. Løpebanen har også en dempende effekt, for at du skal unngå belastningsskader på sikt. Det er mulig å justere løpebåndets stigning med 12 ulike nivåer, for å oppnå riktig motstand. Løpebåndet kan derfor justeres slik at du går i oppoverbakke.

Denne tredemøllen er utviklet for at du skal kunne trene jevnlig. Slik oppnår du raskt gode resultater. Du får best utbytte av treningsøkten ved å planlegge godt på forhånd. Treningsøkten kan blant annet gjennomføres ved bruk av digitale enheter, Bluetooth og høyttalere. Du kan høre på musikk og følge med på treningsvideoer, mens du trener.

Fordeler med Master Fitness T22

·       Sammenleggbar tredemølle

·       Praktisk innebygget høyttaler

·       Stillegående tredemølle

·       15 effektive treningsprogrammer

·       Stigning kan varieres på 12 nivåer

·       Leveres med en trådløs fjernkontroll

Begrensninger med Master Fitness T22

·       Liten plass til nettbrett

·       Må lagres stående med stativ

·       Maksimal fart på 18 km/t

·       Maks belastning på 120 kg

Sole Fitness F85

Tredemøllen Sole Fitness F85 er en kraftigere enn modellen Sole Fitness F65. Sole Fitness F85 sies å være en av de bedre modellene fra leverandøren Sole Fitness. Denne tredemøllen kan også kobles opp mot både Sole App og andre praktiske treningsapper. Dette er en sammenleggbar tredemølle, som passer perfekt til hjemmebruk.

Her får du en tredemølle med et stabilt løpebånd, som kan justeres. Løpeflaten er en del større enn den er på modellen Sole Fitness F65. Dette er derfor en solid tredemølle som er tilrettelagt for intensiv løpetrening. Sole Fitness F85 passer deg som ønsker en tredemølle med maksimal ytelse. Det myke løpebåndet skåner både ledd og knær.

Brukervennlig skjerm med flere funksjoner

Du kan tilpasse treningsnivået selv, ved å justere både hastighet og stigning på løpebåndet. Dette gjøres ved bruk av en brukervennlig skjerm. Den oversiktlige skjermen viser tempo, stigningsprosent, distanse, tid, minutter per km, puls og kaloriforbruk. Du kan regulere de ulike innstillingene selv, etter behov.

Hurtigknapper regulerer hastigheten med intervaller fra 3 til 22 km/t. Sole Fitness F65 er tilpasset deg som liker å trene til både musikk, og treningsvideoer. Den har en liten hylle som passer til både tablet og iPad. Treningsdata kan lagres ved bruk av Bluetooth og Sole app. Du kan også bruke andre treningsapper, som eksempelvis FitBit.

Flyttes ved bruk av praktiske transporthjul

Sole Fitness F85 er en solid og praktisk tredemølle som passer i de fleste hjem. Den har et løpebånd som gir maksimal ytelse mens du trener. Du kan tilpasse din egen treningsøkt ved å bruke manuelle innstillinger. Det myke løpebåndet er utviklet for å gi en komfortabel brukeropplevelse. Dette er egenskaper som bidrar til optimale treningsøkter.

Denne tredemøllen leveres med praktiske transporthjul, som kan brukes når den skal flyttes. Tredemøllen kan slås sammen, slik at den tar mindre plass når den ikke er i bruk. Du kan derfor oppbevare den i et annet rom, enn der du trener. Sole Fitness F85 er derfor en tredemølle som passer perfekt til deg som ønsker å trene hjemme.

Fordeler med Sole Fitness F85

·       Sammenleggbar tredemølle

·       En tredemøllemed kraftig motor

·       Romslig løpebånd med bredde på 56 cm

·       Justerbart løpebånd med stigning på totalt 15%

·       Praktisk LCD-display og Sole app

·       Trådløs pulsmåler og pulsbelte

Begrensninger med Sole Fitness F 85

·       Har en vekt på totalt 129 kg

·       Tilgang til 10 treningsprogrammer

·       Maksimal fart på 18 km/t

·       Maks belastning på 150 kg

ProForm City L6

ProForm City L6 er en tredemølle som skiller seg ut blant sine konkurrenter. Den har også et oversiktlig og funksjonelt display, som er tilgjengelig mens du trener. Dette er en fordel for deg som ønsker å variere innstillingene under løpeøkten. Ved bruk av den kan du også følge treningsruter via Google Maps.

Her får du derfor en innovativ tredemølle som fungerer utmerket til hjemmetrening. Løpebåndet er noe bredere enn på mange andre sammenleggbare tredemøller. Du kan også nyte lengre treningsøkter på en løpebane med god demping. Tredemøllen kan legges helt sammen etter bruk. Deretter kan den trilles til lagringsplassen ved hjelp av transporthjul.

Velg funksjoner direkte på displayet

Det er en fordel at du kan justere innstillingen mens du går eller løper på en tredemølle. ProForm City 16 har et oversiktlig og praktisk display. Her kan du enkelt regulere innstillingene ved bruk av hurtigtaster. Du kan blant annet justere både tempo og andre funksjoner. Den har plass til iPad eller tablet i holderen.

Du kan benytte deg av Bluetooth når du skal bruke tablet eller iPad. Ved å plassere den bærbare enheten i holderen kan du se både filmer og treningsvideoer, mens du trener. Mange velger å koble enheten til Google Maps, for å få tilgang til en rute.  Du kan også benytte deg av interaktive fordeler ved å bruke iFit.

En innovativ tredemølle som tar liten plass

ProForm City L6 er et godt valg for deg som ønsker å gå til anskaffelse av tredemølle. Den passer også for deg som ikke har mye plass. Denne modellen har et brukervennlig og praktisk stativ, med plass til digitale enheter. Dette er en egenskap som ikke alle modeller har. ProForm City L6 har også en meget god dempefunksjon, som motvirker skader i både ledd og knær.

Dette er en tredemølle som byr på en rekke praktiske funksjoner som kan brukes under treningsøktene. Du kan jogge eller gå i ditt eget tempo, ved å justere hastigheten manuelt. ProForm City L6 tredemølle er derfor et utmerket valg for deg som ønsker å komme i form. Den kan enkelt legges sammen etter bruk.

Fordeler med ProForm City L6

·       Sammenleggbar tredemølle

·       Kraftig Mach Z motor

·       Stillegående tredemølle

·       ProShox dempesystem

·       Interaktive treningsøkter

·       En rekke treningsprogrammer

Begrensninger med ProForm City L6

·       Har ikke håndtak på sidene

·       Kan ikke justere stigning

·       Maksimal fart på 14 km/t

·       Maks belastning på 110 kg

Abilicia TM 10

Abilicia TM 10 er en innovativ tredemølle som passer utmerket til hjemmetrening. Dette er en kraftig tredemølle som har totalt 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer. Du kan også velge blant 3 manuelle programmer. Dette er en sammenleggbar tredemølle, som kan trilles bort på transporthjul etter bruk.

Tredemøllen har en kraftig motor, som bidrar til at du oppnår kan trene intensivt. Løpebanen holder seg stabil og jevn mens du løper. Du kan derfor løpe i høy hastighet uten problemer. Her får du en tredemølle som gjør de enkelt å trene hjemme. Du kan derfor opprettholde formen uten å måtte oppholde deg i et treningssenter.

Innovativ LCD-skjerm med flere innstillinger

Du får tilgang til en oversiktlig LCD-skjerm mens du trener. Denne skjermen viser både kaloriforbruk, distanse, puls, hastighet og tid. Ved bruk av hurtigtaster kan du endre både stigning, motstand og hastighet under treningsøkten. Det er også mulig å holde oversikt over pulsen ved bruk av pulsmålerne på håndtakene.

Abilicia TM 10 har et stabilt stativ, med en oversiktlig LCD-skjerm. Her kan du foreta justeringer under treningsøkten. Du kan også benytte deg av pulsmålere som er plassert på tredemøllens håndtak. Det er lagt til rette for at du skal kunne plassere drikke i to drikkeholdere på stativet. Når du er ferdig med treningsøkten kan tredemøllen legges sammen.

Få mer ut av treningen med stigning

Når du bruker Abilicia TM 10 kan du justere stigningen med totalt 10%. Dette gjør du effektivt ved bruk av hurtigknapper på håndtak eller LCD-skjerm. Ved å øke stigningen på løpebanen øker du også motstanden. Du får derfor mer ut av løpeøkten, enn du gjør til vanlig. Tredemøllen har også en løpebane med demping, som motvirker belastningsskader.

Stadig flere velger å investere i en tredemølle til hjemmebruk. Du bestemmer selv hvilken tredemølle som passer for deg. Abilicia TM 10 er en tredemølle som er tilpasset intensive treningsøkter. Du kan enkelt tilpasse de ulike innstillingen til ditt nivå. Dette gjør at det er mulig å oppnå effektive treningsøkter i eget hjem.

Fordeler med Abilica TM 10

·       Sammenleggbar tredemølle

·       Praktiske transporthjul

·       Løpebane med demping

·       Tilbys 12 treningsprogrammer

·       Oversiktlig og praktisk LCD-skjerm

·       Håndtak med hurtigknapper og pulsmålere

Begrensninger med Abilica TM 10

·       Leveres ikke med trådløs pulsmåler

·       Maksimal stigning på 10 %

·       Optimal hastighet på 18 km/t

·       Maks belastning på 120 kg